Site pictogram 2 met de natuur.nl

Boek gauw jouw zomervakantie naar dit tropische paradijs!

Foto uit prachtige natuur Bonaire

De afgelopen maanden stond de wereld als collectief even stil. De meeste van ons hebben wekenlang thuis in quarantaine gezeten, niet wetende wanneer we de draad van ons normale leven weer op konden pakken. De grond was even weg getrokken onder onze voeten. We zweefden in een eindeloze ruimte van onzekerheden over onder andere onze gezondheid en plannen voor de nabije toekomst.

Gelukkig krijgen we de laatste tijd langzaam maar zeker onze vrijheden weer stukje bij beetje terug en mogen we dan ook wat meer. Zo mag er tussen een beperkt aantal landen en bestemmingen weer gereisd worden. Een van deze bestemmingen is het tropisch paradijs Bonaire, wat onderdeel is van de Nederlandse ABC-eilanden. Ben jij na de lockdown ook wel toe aan een fijne vakantie om je zorgen even te vergeten? Dan is Bonaire de ideale bestemming voor jou!

Corona-maatregelen voor reizigers per 1 juli voor Bonaire

Bonaire stelt vanaf 1 juli haar grenzen weer gedeeltelijk open voor toeristen uit lage risico landen. Binnen deze categorie vallen landen zoals Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Dit betekent dat als je in een van deze Europese landen woont, je vanaf 1 juli welkom bent op Bonaire. Echter zijn hier wel een aantal veiligheidsregels aan verbonden.

Bij aankomst op Flamingo Airport word je ten eerste verzocht om een gezondheidsverklaring in te vullen. Daarnaast wordt er gecheckt of je in de 14 dagen voor je aankomst op Bonaire in een risicoland bent geweest. Deze maatregelen zijn opgesteld om de kans op uitbraken van het virus en dus een nieuwe lockdown te voorkomen. Ondanks deze maatregelen is het gelukkig voor ons Nederlanders dus wel mogelijk om naar Caribisch Nederland te kunnen reizen – en wie wilt dat nou niet?

Huur een luxe villa of appartement

Er zijn op Bonaire een aantal magisch mooie plekken om te verblijven. Vanwege het coronavirus bieden veel accommodaties overigens momenteel flinke kortingen. Op die manier proberen ze het voor jou nog aantrekkelijker te maken om naar het eiland te komen en het lokale toerisme te ondersteunen na de lockdown. Zo kun je een luxe villa op Bonaire huren met prachtige uitzichten op de zee of over het eiland.

Sunwise Bonaire is een van die aanbieders van prachtige villa’s en appartementen, uitgerust met zwembad en/of op loopafstand van het strand. Je vindt deze bijzondere accommodaties voor verschillende prijzen. Hierdoor zit er altijd eentje tussen die perfect aansluit op jouw wensen en die van je gezin.

Overweeg je om zo’n luxe villa voor jouw vakantie te huren? Wacht dan niet langer en ervaar zelf de vele voordelen van zo’n geweldige accommodatie van Sunwise op het tropische Bonaire. Met de privacy van een eigen villa op Bonaire kom je immers gegarandeerd tot rust. Bovendien kun je alle hectiek die nu in de wereld gaande is even helemaal vergeten.

Momenteel kun je vanwege COVID-19 bij veel aanbieders gratis annuleren als er toch een tweede lockdown plaatsvindt in de periode dat je hebt geboekt. Dat scheelt gelijk even een hoop stress en onzekerheid. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een villa op Bonaire huren bij Sunwise Bonaire? Bekijk dan de website voor het actuele aanbod.

Ontdek de magische onderwaterwereld

Waarom zou je specifiek voor Bonaire kiezen als vakantiebestemming? Bonaire is een eiland waar veel te zien en te doen is. Zo staat het bekend om de mooiste stranden waar je heerlijk kunt relaxen en snorkelen. Ook watersporten zoals duiken, wind- en kitesurfen zijn populaire activiteiten die veel bezoekers trekken.

Bonaire is omringt door prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen. Hierdoor staat het eiland ook wel bekend als een duikeiland. Er is namelijk een eindeloze onderwater wereld voor jou om te gaan ontdekken. Met een beetje geluk kom je tijdens het snorkelen of duiken zelfs een schildpad tegen. Wil je de kans op het spotten van schildpadden vergroten? Dan is 1000 Steps de duikplek waar je moet zijn.

Dus waar wacht je nog op? Boek gauw jouw last minute vakantie op het tropische Bonaire voor deze zomer!

Mobiele versie afsluiten
Spring naar werkbalk