Site pictogram 2 met de natuur.nl

Een dames zonnebril koop je niet zomaar even

Je wilt immers dat deze zonnebril jou goed voegt. De maat en de kleur moeten goed zijn, maar ook de vorm van de zonnebril moet goed bij jouw gezicht passen. Is één van deze onderdelen niet in orde? Dan kan ik je nu al vertellen dat je de zonnebril niet veel zult dragen. Een dames zonnebril is er in veel varianten. Van rond tot rechthoekig, van een retro cat eye zonnebril tot een moderne pilotenbril. Het is maar net wat jou goed staat en waar jij je prettig bij voelt. Maar hoe kom je daar achter als je de dames zonnebril online wilt aanschaffen? Door een goede foto van jezelf te uploaden en op die manier verschillende zonnebrillen te "passen". Dat lijkt omslachtig, maar het grote voordeel is, dat je je huidige bril, met glazen op sterkte, niet af hoeft te doen. Je ziet dus een stuk beter wat het resultaat zal zijn.

Een dames zonnebril op sterkte

Er zijn maar weinig dingen zo vervelend als een "overzet-zonnebril". Je weet wel, zo'n klepje met gekleurde glazen dat je vast kunt klikken op je gewone bril. Een zonnebril met glazen op sterkte is dan een veel fijnere optie. Je kunt deze gemakkelijk opzetten en weer opbergen en je kunt altijd en overal gewoon autorijden, de menukaart lezen en een spelletje spelen op je mobiel. De sterkte van de glazen voer je gemakklijk online in en dan wordt de zonnebril, speciaal voor jou, gemaakt.

Wat als je geen zonnebril op sterkte wilt?

Kun je dan ook bij Charlie Temple terecht? Jazeker! Je kunt voor iedere zonnebril, met of zonder sterkte, terecht bij Charlie Temple. Zeker in deze tijden van corona, wanneer je niet te dicht bij andere mensen in de buurt wilt komen, is het online passen van een zonnebril een veilig idee. Je kiest dan precies die zonnebril die jij wilt, zonder dat je ook maar de deur uit hoeft.

Een zonnebril thuis laten bezorgen

Dat is het gevolg van online bestellen. Je kunt de zonnebril al de volgende dag in huis hebben. En dus kun je al direct de volgende dag lekker in de tuin een boek gaan zitten lezen of een spelletje rummikub doen met de (klein) kinderen. Wist je trouwens dat je ook voor de kinderen een zonnebril online kunt bestellen? Dat gaat net zo gemakkelijk en je kinderen kunnen gewoon meekijken en meebeslissen. De zonnbril moet immers op hun neus (maar jij moet er tegenaan kijken).

Mobiele versie afsluiten
Spring naar werkbalk