Site pictogram 2 met de natuur.nl

Hoe ik mijn emoties verwerk

Het kan soms zo zijn dat je even niet helemaal lekker in je vel zit. Daar zijn verschillende oplossingen voor. Sommige mensen kiezen ervoor lekker te gaan sporten, anderen gaan graag een andere hobby beoefenen, zoals schilderen, in de tuin werken, of koken. Ik kies voor iets anders. Ik kijk naar iets wat iets verder boven onszelf staat. Ik ben niet gelovig als het gaat om een religie, maar ik geloof wel dat er iets meer is dan wij zelf. En daarom zoek ik naar antwoorden in paravisie.

Astroloog

Zelf ben ik erg van het kijken naar de stand van planeten bijvoorbeeld. Ik merk namelijk dat ik op verschillende dagen van de maand me erg beïnvloed voel door iets waar ik niet mijn vinger op kan leggen. Astrologie kan dit voor mij goed uitleggen. Het is ook fijn om te weten dat de reden waarom ik me een bepaalde manier voel, ook weer over gaat. De planeten zijn immers altijd in beweging.

Maar astrologie kijkt niet alleen naar de stand van de planeten. Het heeft ook te maken met alles wat er in de kosmos gebeurt. Het neemt eigenlijk heel veel verschillende soorten studies bij elkaar, en weet de gegevens met elkaar te verbinden. Zo kan er goed gekeken worden naar wat voor jou misschien de juiste adviezen kunnen zijn. En dit vind ik erg fijn.

Helderzienden

Andere mensen vinden het juist fijn om echt met een helderziende te praten. Met een helderziende praten heeft vooral zin als je op zoek bent naar iemand die je in contact kan brengen met mensen die er niet meer zijn. Veel mensen proberen op deze manier verdriet te verwerken wanneer ze iemand verloren zijn.

Toch kan een helderziende jou ook bijstaan in andere aspecten. Een helderziende is ook een soort van coach, die jou kan helpen bij het maken van bepaalde keuzes. Een helderziende, of medium, luistert namelijk naar de energie om jou heen, en kan je op basis van deze energie adviezen geven. Denk bijvoorbeeld aan vragen over zelfontwikkeling. Waarom je bijvoorbeeld gevoelig bent voor bepaalde zaken. Of vragen met betrekking tot de relationele sferen. Hoe je bijvoorbeeld je relatie kan verbeteren, of wanneer er een nieuwe liefde jouw kant op komt.

Mediums online

Dit soort mediums zijn tegenwoordig ook online te vinden. Je kan hier op zoek gaan naar het medium waarvan jij een goed gevoel krijgt, en zo in contact komen met deze persoon. Ik zou je aanraden het een keer te proberen!

Mobiele versie afsluiten
Spring naar werkbalk