Site pictogram 2 met de natuur.nl

Een natuurlijke look met een houten horloge voor heren

houten horloge voor heren plaatje

Duurzaamheid en de circulaire economie zijn in deze tijd heel belangrijke thema’s. Dit heeft ook invloed op het modebeeld en daarom zie je dat de populariteit van het houten horloge voor heren een vlucht genomen heeft. Deze trend is over komen waaien vanuit Amerika en heeft sinds een jaar of vier stevige voet aan de grond gekregen in Europa. Inmiddels kunnen we bij het houten horloge voor heren niet meer spreken van een trend vind ik maar heeft het een definitieve plek in het modebeeld gekregen. Het houten horloge voor heren is dus bij uitstek een origineel cadeau om aan je man, vriend of vader te geven. De hoogste tijd dus om er wat meer over te lezen.

Hoe wordt het houten horloge voor heren gemaakt?

Uiteraard zijn er verschillende manieren hoe het houten horloge voor heren gemaakt worden. De productie is in China behoorlijk op gang gekomen, maar er zijn ook Nederlanders die op hun zolderkamer met de hand deze horloges maken. Het meest gebruikte hout voor het houten horloge voor heren is bamboe. Dit is een fijn hout om te bewerken en is ook nog eens heel erg duurzaam. Het is duurzaam omdat bamboe na vijf jaar geschikt is om mee te produceren. Hiermee komt het dus sneller beschikbaar dan dat er nodig is om mee te produceren. Ander voordeel is dat bamboe is verschillende tinten te verkrijgen is. Je kun er dus diversen houten horloges voor heren mee maken. Als je een houten horloge voor heren met een meer duidelijke houtlook wil dan kan je beter kiezen voor Zebra hout. Op dit houtsoort zijn door de manier van zagen de jaarringen van de boom goed zichtbaar. Hierdoor krijgt het horloge een hele duidelijke houtlook en is ieder horloge anders en origineel.

Een houten horloge voor heren als cadeau

Het houten horloge voor heren is uiterst origineel om als cadeau te geven. Het is een product wat echt nog in opkomst is dus degene die het krijgt zal echt verrast zijn. Bijkomend voordeel is dat het door iedereen te dragen is. Sommige heren krijgen last van exceem of huiduitslag van een horloge van staal. Dit komt door het materiaal waar het metaal mee bewerkt is. Met hout is dat niet het geval. Het is ook nog eens fijn om te dragen om dat het veel lichter is dan een horloge van staal. Als laatste heb je bij het houten horloge voor heren ook nog eens de mogelijkheid om het in te graven. Bij hout is de gravering ook nog eens heel erg goed leesbaar in tegenstelling tot staal.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar werkbalk