Site pictogram 2 met de natuur.nl

Make-up combineren

Als het gaat om make-up, weten de meeste vrouwen dat het belangrijk is om verschillende producten te gebruiken om hun gezicht zowel fris als schoon te houden, maar ze realiseren zich maar soms dat ze verschillende soorten make-up moeten gebruiken die bij elkaar passen. Typisch na een goede eerste dekking is foundation je eerste stap in je make-uproutine. Het is een soort gezichtsdekking make-up die bedoeld is om over je hele gezicht van je kin naar je lippen te bedekken. Hierbij is het belangrijk, en tevens een goede tip, om ook je nek in de juiste kleur te matchen. Foundation kan in vloeistof, poeder of crème vormen komen die kan worden gemaakt voor bepaalde huidtypen. Het type product dat u kiest, is volledig aan u.

Opmaken

Concealer is een finishing-touch voor de make-uptoepassing genaamd foundation. Een concealer helpt om onvolkomenheden op het gezicht te verbergen en in combinatie met make-up te helpen met het succesvol mooier maken van uw huid. U vindt veel verschillende concealer die zijn gemaakt voor elke huidtint en type-gebruik die specifiek is ontworpen om aan uw gezichtsbehoeften te voldoen. Voor de beste resultaten moet u altijd een concealer gebruiken die ten minste SPF 15 bevat en een olievrije formule heeft. Ook dit kan weer verschillen per huistype. Oogschaduwen, eyeliners en potlood worden gebruikt om de nadruk te leggen op bepaalde delen van het oog en bieden een rokerig aanzicht aan de ogen. Deze producten zijn te vinden in zowel crème- als poedervormen. Vaak, bij het kopen van oogmake-up, hoe gladder het product des te beter, maar dit is niet altijd het geval. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan het gevoel van een poederproduct omdat het een beetje gemakkelijker is om aan te brengen dan een crème  oogschaduw. Als je geen fan van poeders bent, kan dit een goed alternatief zijn.

Make-up combineren

Over foundation gesproken, er zijn verschillende soorten, foundation heeft de neiging om goed te zijn samen met concealer die voor alle huidtypen en alle huidtinten werkt, waardoor een gladde afwerking wordt bereikt. Het kan ook worden gebruikt als basis voor andere make-upproducten zoals blush en oogschaduwen. Het gebruik van een vloeibare concealer zal u een natuurlijk uitziende afwerking geven die iets donkerder is en beter mengt met foundation. Concealers moeten eerst worden toegepast door een poederbal te gebruiken en vervolgens in te vullen met behulp van de vloeibare foundation. Het gebruik van de vloeibare of het poederproduct zal uw huid nog meer natuurlijker en onberispelijk uit laten zien.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar werkbalk