Site pictogram 2 met de natuur.nl

Makita gaat geen klus uit de weg!

toolnation

De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het verbouwen van mijn woning midden in Rotterdam. Omdat dit een hele klus was ben ik hier een flinke tijd mee bezig geweest. Dit was al mijn vijfde verbouwing dus ondertussen heb ik aardig wat ervaring opgedaan. In de loop der tijd heb ik verschillende soorten gereedschap uitgeprobeerd, maar over het gereedschap van Makita ben ik tot nu toe het meest tevreden! Hieronder zal ik het een en ander toelichten over mijn keuze voor Makita en de werkwijze ervan. Ik vind het namelijk wel zo eerlijk om mijn mening met jullie te delen.

Makita gereedschap staat voor echte degelijkheid

Dit van oorsprong Japanse merk heeft zijn sporen inmiddels wel verdiend in de bouw. Zo ben ik erachter gekomen dat ik Makita vaak veel beter en gebruiksvriendelijker vind dan andere merken gereedschap. Neem nu de boormachine bijvoorbeeld. Hier heb ik uren mee kunnen werken zonder dat de accu opraakte en ook kreeg ik geen last van mijn armen door de ingebouwde Anti Vibratie Technologie.Ook de anderen soorten gereedschap zijn mij tot nu toe goed bevallen. Telkens verbaas ik mij over de kwaliteit ervan en dat maakt het dat ik zeer enthousiast ben over deze producten. Ook is het aanbod van Makita gereedschap enorm en dat maakt het dat je voor elke klus wel een geschikt stuk gereedschap kunt vinden.

Klussen wordt leuk met Makita

Ik heb vaak meegemaakt dat ik een klus begin en dan op de helft van het proces geen zin meer heb door gereedschap dat niet goed meewerkt. Bijvoorbeeld wanneer een zaag steeds afbreekt, de accu’s te snel leeg gaan of er weer ergens een handvat vanaf breekt. Dit is erg lastig wanneer je lekker aan de slag wilt maar je hierdoor niet door kunt werken. Echter, met de spullen van Makita heb ik hier nooit last van. Door de verfijnde technologie van het gereedschap is geen klus te lastig. Inmiddels ben ik helemaal klaar met de klus en heb ik mijn gereedschap weer opgeborgen. Dit gaat gemakkelijk in een van de vele handige koffers die je erbij kunt kopen! Ook hierin is het aanbod weer groot, en dien je voor jezelf te bepalen wat je nodig hebt.

Al met al ben ik dus ontzettend tevreden met mijn aankoop en ik zou dit dan ook iedereen kunnen aanraden. Denk er voordat je gereedschap koopt wel goed over na wat je precies nodig hebt. Of het nou een makita boormachine of een makita heggenschaar is, het aanbod is namelijk enorm. Maar hoe dan ook, met een stuk gereedschap van Makita zit je altijd goed!

Mobiele versie afsluiten
Spring naar werkbalk