Site pictogram 2 met de natuur.nl

Met een goede rugzak trotseer je de natuur!

rugzakken

Of je nu in je eentje of met zijn tweeën de natuur in gaat: rugzakken zijn ideaal om bij je te hebben. Als ervaren avonturier wist je dat natuurlijk al. Maar we merken de laatste tijd dat er ook een hoop nieuwe reizigers op 2 Me de Natuur artikelen lezen. Daarom vind je in dit blogartikel een aantal tips voor de beste rugzakken. En ook gelijk waar je ze aan kunt schaffen! Dat scheelt weer een zoektochtje.

Belangrijk om te weten is dat niet elk merk dat we voorstellen zal passen bij jouw budget, smaak of behoefte. Doe daarom ook altijd je eigen onderzoek.

Waarom rugzakken en geen andere tassen?

Rugzakken zijn altijd functioneel en praktisch. Of je nu de natuur gaat trotseren, een dagje naar het strand gaat, naar school moet, of naar de sport training gaat. Met goede rugzakken ben je goed onderweg. Zo’n tas op je rug is namelijk vele malen handiger dan een schoudertas. Met een schoudertas merk je namelijk toch vaak dat je handen redelijk bezig zijn met het balanceren van die tas. Met rugzakken heb je daar geen omkijken naar! Mede daardoor raden wij altijd aan om op zoek te gaan naar een goed exemplaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar de tassen van de merken Eastpak, Fjallraven, of Herschel. Niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg stoere accessoires om te dragen.

Tips voor de inhoud

Wanneer je de natuur in gaat, dan is het handig om een aantal items bij je te hebben. Tien jaar geleden hadden ze me uitgelachen als ik dit zou zeggen, maar één van de handigste dingen om mee te nemen is een powerbank. Ofwel een mobiele telefoonoplader. Je smartphone fungeert namelijk steeds vaker als GPS. Bovendien wil je ook niet ergens verdwalen en geen kans hebben om contact met de buitenwereld op te nemen. Ook een zaklamp, batterijen, makkelijk houdbaar eten (niet te zoet i.v.m. insecten) en een filterend waterflesje zijn altijd handig om bij je te hebben. Zo kun je langer buiten blijven.

Waar vind ik de beste rugzakken?

Voor goede rugzakken kun je natuurlijk even Googlen naar een goede aanbieder met leuke prijzen. Mijn eigen (kleine) rugzakken bestel ik meestal bij Brandfield. Grotere backpacks hebben ze (geloof ik) niet in het aanbod, dus indien je hier naar op zoek bent zal je even verder moeten kijken. Het leuke van de webshop is echter dat ze met hoge regelmaat A-merk rugzakken in de aanbieding hebben. Dat kan je dus een hoop geld schelen!

Mobiele versie afsluiten
Spring naar werkbalk