Site pictogram 2 met de natuur.nl

Schaduwdoekplaza: een beetje schaduw

Het is weer tijd voor langere verblijven op de camping. Het mag gelukkig weer. Wij zoeken graag naar de mooiste natuurcampings om daar heerlijk van de rust te genieten. We hebben een eenvoudige, kleine caravan met weinig leefruimte. Die past precies achter de onze ook al niet al te grote auto. Om toch de leefruimte wat te vergroten gingen we bij schaduwdoekplaza opzoek naar een passende oplossing. De extra leefruimte buiten moest ons namelijk wel beschermen tegen de zon. De laatste jaren zijn we ons er namelijk erg bewust van geworden dat buiten leven niet altijd gezond is. Steeds vaker wordt je gewaarschuwd voor de hoge UV straling van de zon. Natuurlijk blijven we onze huid goed insmeren, maar een beetje extra bescherming kan geen kwaad. Bij schaduwdoekplaza vonden we de juiste doek die we voor onze caravan konden spannen. Bovendien bood deze doek ook bescherming tegen regen zodat we er ook nog wat onder konden neerzetten.

Schaduwdoekplaza: op maat gemaakt

Die doek voor onze caravan beviel ons goed en we bedachten dat het handig was om ook een doek te hebben voor onze tuin. Maar die moest wel op maat gemaakt worden want deze had toch een wat meer permanent karakter. Maar ook dat bleek geen probleem. De doek werd op maat gemaakt en nu hebben we in onze tuin ook een mooie, schaduwrijke plek waar het midden op de dag ook nog prima en veilig toeven is. De schaduwdoeken bieden echt uitkomst. Toen het de afgelopen weken zo warm was, hebben we echt genoten van de koelte die de doeken ons boden zowel op de camping als in onze tuin. Vrienden van ons, die een dierenweide hebben, gebruiken de doeken nu zelfs als schaduwplek voor de geitjes en de pony’s en ook dat blijkt prima te werken.

Meerdere toepassingen

Ook andere toepassingen van schaduwdoeken zijn we tegengekomen zoals bijvoorbeeld boven een zwembad en boven een speelplaats voor de kinderen. Met zomers die steeds heter worden zijn dit soort doeken echt een uitkomst en schaduwdoekplaza biedt maatwerk. Naast de doeken leveren ze uiteraard ook het bijbehorende materiaal om de doeken te bevestigen. Als je eenmaal weet hoe het moet, is het makkelijk om te doen. Wij zijn erg blij met onze aankopen en het is fijn om nu veilig en beschermd van het mooie weer te kunnen genieten. Heb jij al gekeken op schaduwdoekplaza? Geef je tuin, balkon of campingplaats wat extra schaduw!

Mobiele versie afsluiten
Spring naar werkbalk