Elektrische jaloezieen geven een gevoel van luxe

Jaloezieën, of ze nu van hout of aluminium zijn, zijn onverminderd populair. Dit komt natuurlijk doordat jaloezieën op maat gemaakt geleverd worden. Je hoeft er zelf niets meer aan te doen, het is een kwestie van monteren en genieten. Het grote voordeel van horizontale jaloezieën en verticale lamellen is dat je de buitenwereld volledig buiten kunt sluiten. Maar je kunt er nog veel meer mee. Je kunt ze zo regelen dat je wel kunt genieten van het licht van buiten, maar dat je de inkijk van buiten tot een minimum beperkt. Ook kun je de jaloezieën en lamellen zo positioneren dat ze het felle zonlicht buiten houden. Wil je het jezelf nog iets gemakkelijker maken? Kies dan voor elektrische jaloezieen.

Waarom zou je kiezen voor elektrische jaloezieen?

Om te beginnen zijn elektrische jaloezieen gewoon cool. Laten we daar eerlijk over zijn. Je pakt je mobiel en met de app die je kunt downloaden kun je de elektrische jaloezieen bedienen. Je stelt ze gemakkelijk precies zo in als jij ze hebben wilt. Kunt de elektrische jaloezieen compleet open of dicht doen, maar ook de lamellen zo draaien dat ze het zonlicht uit je scherm of je ogen halen. Daarbij heb je met elektrische jaloezieen geen gedoe meer met loshangende koordjes.

Lamellen en jaloezieën zijn weer helemaal terug

Lamellen en jaloezieën zijn weer helemaal terug van weggeweest. Er is een tijd(je!) geweest dat jaloezieën en lamellen alleen nog werden toegepast in tandarts- en dokterspraktijken. Maar gelukkig ontdekken steeds meer mensen nu de nieuwe, verbeterde lamellen en jaloezieën. Je kunt ze nu in veel verschillende materialen en breedtematen van de lamellen. Je kunt ze werkelijk in alle kleuren van de regenboog kopen. En, ook niet onbelangrijk, altijd precies op maat gemaakt. Je hebt er schitterende raamdecoratie aan die ook nog eens erg functioneel is.

Maar dat past niet in een landelijk interieur

Waarom zouden verticale lamellen of elektrische jaloezieen niet in een landelijk interieur passen? Het gaat er dan maar net om welke versie, kleuren en materialen je kiest. Kies voor schitterend wit of bruin of misschien wel zacht roze om de landelijke sfeer in je huis juist te benadrukken. Ga je voor een industrieel interieur? Ook dan kun je heel goed toe met deze raamdecoratie. Je kiest dan wat stoere, brede lamellen in zwart of donker groen. Moet jij eens zien hoe mooi dat staat in jouw huis! Het is altijd de moeite om eens op de site te kijken naar alle verschillende mogelijkheden.