Pas maar op, ze komen er weer aan!

Als we aan mensen vragen wat hun favoriete seizoen is krijgen we meestal lente en zomer als antwoord. Deze twee seizoenen zijn toch wel topfavoriet vanwege het lekkere weer. De temperatuur schiet omhoog, het zonnetje laat zich weer zien en je kan weer lekker zonder jas naar buiten. Toch kleven er ook enkele nadelen aan deze seizoenen zoals smeltende muggen, smeltende ijsjes en wespen. Ben jij wespen ook liever kwijt dan rijkt in je tuin maar weet je niet goed hoe je deze beestjes het beste kan weren? Dan hebben we hier enkele waardevolle tips voor je op een rijtje gezet!

Huis-, tuin- en keukenmiddeltjes

In sommige gevallen kunnen huis-, tuin- en keukenmiddeltjes ons al behoorlijk uit de brand helpen. Mocht je nog niet bekend zijn met de wonderen van de huis-, tuin- en keukenmiddeltjes dan raden we je echt aan om eens op de website Oma Weet Raad te kijken. Op deze site vind je een tal van oplossing op alledaagse problemen die je met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes op kan lossen. Zo dus ook je wespenprobleem aankomende maanden. Het schijnt namelijk dat wespen totaal niet van kruidnagel houden. Zet dus een schaaltje met kruidnagel op de tuintafel neer en geen wesp zal daarbij in de buurt komen. Ben je nog niet zo zeker van de kruidnagel? Dan is wierook ook een goede optie. Wespen houden namelijk niet van rook. Je kunt ook de BBQ of houtkachel aansteken maar als je die niet verder nodig hebt dan is wierook een prima alternatief. Ook uien, citroenen en koffie schijnen wonderen te verrichten als het gaat om het weren van wespen.

Wespenbestrijding specialist

Wil je het bestrijden van wespen in je tuin liever meteen grondig aanpakken? Dan is een wespenbestrijding specialist inhuren ook altijd een goed idee. Een wespenbestrijding specialist heeft alle tools in huis die jou kunnen helpen bij het weghouden van de wespen. Heb je een nest in je tuin en wil je het wespennest bestrijden? Dan is het altijd raadzaam om een wespenbestrijding specialist in te huren. Wespen kunnen namelijk behoorlijk boos worden als iemand aan het nest zit. De specialisten hebben speciale pakken en speciale spullen die ervoor zorgen dat alles om een nette manier verloopt zonder teveel gedoe. Ben je op zoek naar wespenbestrijding in Nijmegen? Kijken dan eens op de website Wespen-bestrijden.nl.

Wespensteek

Ben je uiteindelijk toch gestoken door een wesp? Zorg dan in ieder geval dan je het gif eruit zuigt met bijvoorbeeld een speciale zuigtang of zuig het gif er zelf uit zonder het door te slikken. Een koperen muntstuk erop leggen zou helpen maar krijg je toch een allergische reactie of blijft het te lang gevoelig na de steek? Dan is het raadzaam om even langs de huisarts te gaan.