Vakantiepark Beekse Bergen is de avontuurlijke bestemming

Vakantiepark Beekse Bergen is de ultieme vakantiebestemming voor wie geen zin heeft om helemaal naar Afrika af te reizen voor een unieke safari. In Noord-Brabant kan je namelijk ook prima genieten van de natuur op een vakantiepark in Afrikaanse stijl. Op loopafstand bevindt zich Safaripark Beekse Bergen, dus voor een unieke vakantie ben je bij Vakantiepark Beekse Bergen op de goede plek. De natuur is minstens zo prachtig als in elk ander land. Ik vertel graag meer over dit prachtige vakantiepark in mijn blog.

De unieke accommodaties op Vakantiepark Beekse Bergen

Op Vakantiepark Beekse Bergen verblijf je in jungalows. De naam verklapt al dat deze accommodaties zijn gebouwd in safari sfeer. Naast de jungalows kunnen bezoekers ook verblijven in stacaravans. Voor wie het echte gevoel van kamperen wilt ervaren kan kiezen voor een plekje op de SafariCamp. Hier staan compleet ingerichte safaritenten met een oppervlakte tussen de 22 m2 en 25 m2. Er zal geen twijfel over bestaan dat de hele familie een verblijf in één van deze accommodaties fantastisch gaat vinden. Gewoon in Nederland het gevoel krijgen alsof je in Afrika verblijft, dat wil toch iedereen?

Op Vakantiepark Beekse Bergen beleef je avontuur

Voor iedereen die er even lekker tussenuit wilt is Vakantiepark Beekse Bergen een uitstekende bestemming. Het uitgestrekte bos en het meer dat zich midden in het park bevindt zorgen voor een heerlijke ontspanning of een actieve vakantie. Veel bezoekers zullen ongetwijfeld op bezoek komen voor Safaripark Beekse Bergen. Dit unieke dierenpark in Nederland is volledig in safaristijl. Je kan hier echt met je auto tussen de dieren rijden. De sfeer van het safaripark wordt meegenomen naar het vakantiepark, waar je in dezelfde stijl verblijft. Alle accommodaties zijn gekleed in een safari look.

De faciliteiten van Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen heeft alles in huis om de perfecte vakantie te bieden. Een duik in het overdekte zwembad is iets wat niet mag ontbreken. De kinderen kunnen lekker hun gang gaan in de speeltuin of rondjes rijden in een gehuurde skelter. Wie liever niet actief is, kan natuurlijk ook heerlijk achterover zitten met een lekker drankje. Even genieten van de prachtige natuur die Nederland te bieden heeft, dat is zeker aan te raden. Een unieke vakantie in Afrikaanse stijl is gewoon in Nederland te vinden. Ik zou Vakantiepark Beekse Bergen dus zeker aanraden. Ik kom zelf ook zeker nog een keer terug naar dit mooie plekje in Nederland.