Wat is een tuinkantoor?

Een tuinkantoor klinkt als iets heel goeds, en dat is het ook zeker. Ben jij iemand die vaak thuiswerkt? En heb je een grote tuin? Dan kan een tuinkantoor voor jou zeker een optie zijn. Dit is namelijk een kantoor dat geplaatst wordt in je tuin. Als het ware wordt er dus een soort losse kamer gebouwd in je tuin. Hier kan je dan heerlijk werken en vergaderen, en dat terwijl je omgeven wordt door de natuur. Dat klinkt als muziek in de oren, toch? Je zit echt in de natuur terwijl je aan het werken bent. Door de grote ramen en openslaande deuren die deze kantoren normaal gesproken hebben, lijkt het echt alsof je in de natuur zit. En als je deze ramen en deuren dan ook open zet, dan zit je ook daadwerkelijk in de natuur. Wat wil je nog meer?

Wat De Reus Houtbouw voor jou kan betekenen

Lijkt zo’n kantoor in de tuin jou wel wat? En ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden? De Reus Houtbouw is een bouwbedrijf dat jou zeker kan helpen bij de aanleg van een tuinkantoor. Met hen zou je kunnen overleggen over de grootte van het kantoor en hoe je het gebouwd wil hebben. Een kantoor in je tuin is een goede optie als je houdt van de natuur. Ook is het mogelijk om hier rustig thuis te kunnen werken, zonder dat je gestoord wordt door andere mensen die thuis zijn op het moment dat je aan het werk bent. Daarnaast is het sowieso een goed idee om af en toe thuis te werken. Zo bespaar je namelijk brandstof van je auto, en ook heb je helemaal geen reistijd, maar kan je die tijd met je gezin of met je vrienden besteden. Ook als zzp’er is het heel handig om thuis een kantoor te hebben, zodat je een rustige plek hebt waar je fijn kan werken.

Een tuinkantoor van hout

Een tuinkantoor is in de meeste gevallen gemaakt van hout, zo ook bij de kantoren van De Reus Houtbouw. Hiervoor worden duurzame houtsoorten gebruikt. Deze soorten hout kunnen ook zeker tegen een stootje, wat erg belangrijk is tijdens bijvoorbeeld een storm. Als je denkt dat een tuinkantoor zeker veel onderhoud nodig heeft, dan heb je het mis. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een onderhoudsarme afwerking, bijvoorbeeld gevelbekleding van thermwood. Dit zorgt er daarbij ook voor dat het kantoor goed geïsoleerd is.

Heerlijk werken in je kantoor, midden in de natuur

Zie jij het al voor je, een kantoor in je tuin? Waar je heerlijk kunt werken met je laptop. Als je naar buiten kijkt dan zie je planten, bloemen, bomen of water. Dit ligt er natuurlijk aan waar jij het kantoor gaat neerzetten. Hoe dan ook zal het een heel fijne ervaring worden om hier te kunnen werken, en ook is het een investering voor op de lange termijn. En, als je een zzp’er bent is het kantoor zelfs aftrekbaar, mits er een wc in het pand zit. Dit is al helemaal voordelig natuurlijk.