Luxe ontspanning

Nog maar een paar weken geleden hadden we vele weken heerlijk weer met weinig buien en veel zon. Soms was het zelfs een beetje te warm als je het mij vraagt. Slapen was dan helaas wat minder ‘comfortabel’. Het was namelijk snel al te benauwd. Maar de tuin was daarentegen een heerlijke plek om te hangen, in mijn mening. overdag rond een uurtje of zeven was het eigenlijk wel het lekkerst om buiten te hangen. De zon was al gedeeltelijk aan het wegzakken en dan was het niet meer zo heet. Dat moment van de dag was ik vaak buiten in de tuin te vinden. Ik heb veel dingen om uit te kiezen: een hangmat, een loungebank of een tuinstoel waarbij de leuning kan verstellen, zodat je lekker achteruit kunt hangen in je stoel. 'Tuinstoel' is het sleutelwoord. Zoveel mogelijkheden, als je maar voor de goede tuinstoel kiest. Ze hoeven gelukkig echt niet duur te zijn.

Iets voor elke gelegenheid

Een tuinstoel hoeft niet alleen maar gebruikt te worden voor het luieren. Bij het barbecueën is een tuinstoel uiterst geschikt. Ook voor de mensen die veel voor hun werk thuis moeten doen, maar liever niet de hele dag binnen, is een kwalitatieve tuinstoel ook erg praktisch. Koop daarom niet alleen een tuinstoel, maar ook iets om je benen op te leggen. Dit is prettiger zitten en is beter voor je rug. Dit kan ik uit ervaring vertellen, want ik heb over het algemeen een slechte zithouding. Als je lang werkt, moet je wel goed zitten. Daarnaast is de frisse lucht buiten ook wel lekker. Alleen misschien niet als het te koud of te warm is. 

Het gemakkelijke aan een tuinstoel

Heb jij een kat thuis? Dan ken je vast wel die situaties dat je kat net op de bank gelegen heeft. Ja hoor, je mag de bank weer lekker gaan ontharen! Dat soort situaties zullen je amper overkomen met een tuinstoel. Tenzij je er natuurlijk een kussen op legt. Maar de stoel zelf is van flink goed materiaal. De meeste tuinstoelen worden gemaakt van een kunstof, waaronder bijvoorbeeld aluminium. Ook zijn ze tegenwoordig vrijwel allemaal waterbestendig waardoor je zitplaats in de kortste tijd opgedroogd is. 

Luxe maar niet per se duur 

Eens in de tijd bezoek ik wel eens een woonwinkel. Ik raak altijd overweldigd door de dure prijskaartjes van de meubelen. Maar dat is gelukkig niet overal zo. Ik krijg eigenlijk het idee dat online vaker goedkopere artikelen heeft dan in de winkel zelf. Zo kan je al een tuinstoel bemachtigen voor een kleine 100 euro of zelfs nog minder!

 

Geef een reactie