Natuurlijk gezond met de online drogist

Naast mijn passie voor de natuur, staat mijn persoonlijke gezondheid altijd op nummer twee. Ik ben veel bezig om mijn gezondheid op peil te houden. Het liefst combineer ik dit, door het op een zo natuurlijk mogelijke wijze te realiseren. In deze blog bespreek ik wat ik allemaal bij de online drogist koop voor een natuurlijk en gezond leven!

Gezondheidsproducten bij de online drogist

De online drogist heeft een zeer uitgebreid assortiment. In dit assortiment vind je een hele categorie met gezondheidsproducten. Zo vind je er onder andere aroma en bloesem therapie, EHBO, wondverzorging, geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, mineralen, vitamines, voeding, supplementen en meer. Omdat de online drogist meer dan 50 duizend verschillende artikelen verkoopt op haar website, is het aanbod aan natuurlijke opties ook enorm. Binnen elke categorie en subcategorie, kun je uit meerdere opties kiezen. Dit vind ik persoonlijk erg prettig, gezien je vaak beperkt wordt in je keuze als het natuurlijke gezondheidsproducten betreft.

Hieronder licht ik een aantal natuurlijke productsoorten van de online drogist uit:

Homeopatische middelen

Bij de online drogist vind je ruim 9000 verschillende homeopathische middelen voor je gezondheid. Ik gebruik deze middelen graag, omdat zij het natuurlijke herstellende vermogen van je eigen lichaam bevorderen. Zo geef ik mijn lichaam de kans om zelf bovenop een kwaaltje te komen. Dit heeft als voordeel dat ik niet onnodig “chemische troep” in mijn lichaam hoef toe te laten. Ook als je nergens last van hebt, kunnen deze middelen je helpen. Homeopatische middelen houden je lichaam namelijk in balans.

Vooral op deze stormachtige winterdagen is het extra belangrijk om goed op je gezondheid te letten. Een verkoudheid of griepje heb je nu namelijk zo te pakken! Bij een (opkomende) verkoudheid gebruik ik bijvoorbeeld altijd een neusspray en Echinaforce tabletten van het merk A. Vogel. Deze heb ik altijd op voorraad, omdat ik meerdere stuks bestel bij de online drogist.

Huid en gezichtsverzorging

Ook voor een natuurlijke verzorging van de huid en het gezicht kun je bij de online drogist. Op de webshop heb ik een (voor mij) nieuw merk ontdekt: Burt’s Bees. Vooral de Radiance oogcrème kan ik voor 100% aanbevelen! De producten van dit merk zijn namelijk uitsluitend met natuurlijke ingrediënten vervaardigd en worden niet getest op dieren. Ze bevatten onder andere bijenwas, honing, aloë vera, kokos en amandel. Dat voelt niet alleen heerlijk aan op je huid, maar ruikt ook nog eens lekker.

Kortom, de online drogist kan ik zeker aanraden voor al je natuurlijke gezondheid gerelateerde producten. Je hebt er namelijk niet alleen veel keuze. De prijzen zijn ook nog eens ontzettend scherp én je bestelling wordt de volgende dag al bij je thuis bezorgd!