Speciaal voor honden en katten

Trixie is een Duits merk gespecialiseerd in dierenproducten. Waar veel dierenwinkels niet veel meer verkopen dan voer en wat speeltjes, staat dit merk bekend om hun uitvoerige lijn in honden en -kattenproducten.

De oorsprong van Trixie.

Trixie is in 1974 opgezet in Duitsland, en nu, achtenveertig jaar later, exporteert het zijn producten wereldwijd. Waar andere dierenlijnen zich op alle dieren richten, is Trixie geconcentreerd op honden en katten. Met de hoogst mogelijke zorg ontwikkelen ze producten speciaal ontwikkelt om jou kat of hond een prettiger leven te bezorgen. Dit kan onder andere met Trixie voer, maar waar ze echt in uitblinken zijn de producten speciaal ontwikkelt voor jouw huisdier. En dan heb ik het niet eens over speeltjes!

Producten.

Wat zo bijzonder is aan deze producten, is de zorg waarover er over jouw dier is nagedacht. Zo verkopen ze speciale Trixie vachtverzorgingshandschoenen, dit zijn handschoenen met een rubberen onderlaag en spikes, die zachtjes de ondervacht van je dier kammen terwijl je ze aait. Je kunt ook gewoon een borstel gebruiken, maar het dier kent de borstel niet en schrikt er misschien van, of wil er juist mee spelen. Uw huisdier is gewend geaaid te worden, en ervaart deze handschoenborstel daarom als veilig en prettig!
Ook verkopen ze hondenschoentjes, wat in Nederland nog niet zo bekend is omdat de straten vrij schoon zijn, maar deze zijn in Amerika een enorme hype. In hete landen kan het asfalt gloeiend heet worden en de zachte kussentjes aan de onderkant van uw huisdier’s poot kan dan verbranden. Dit zorgt voor nare brandwonden waardoor ze weken niet kunnen staan! Woont u in een gebied met een onhygiënische omgeving, of is uw huisdier makkelijk vatbaar voor ziektes? Kijk dan even naar de Trixie honden en katten schoentjes.

Voor het baasje.

Daarnaast zijn er veel producten voor ú! Ze zijn natuurlijk voor uw dier, maar met zorg naar het baasje toe, zoals de Trixie joggerriem, die uw dier op een veilige afstand van uw benen houdt, of de hondenhuifkar, zodat uw hond gemakkelijk achter aan uw fiets in een karretje mee kan. Er is ook een heupriem, waarmee u uw hond gemakkelijk mee kunt nemen en alsnog de handen vrij heeft voor boodschappen, of andere dingen.

De Trixie producten zijn met zorg ontwikkelt voor zowel uw huisdier als voor u. Neem een kijkje op de site en zie zelf de hoeveelheid aan innovatieve en speelse producten, met Trixie ben je van alle markten thuis!