Tijd om de nieuwe vakantie te plannen, naar Italië.

Je wilt altijd wel een vakantie voor de boeg hebben om naar uit te kijken, dan lijken de dagen gewoon net iets sneller te gaan dan normaal. Het is waarschijnlijk niet zo, maar als het zo voelt, dan zit het goed natuurlijk. Maar waar gaat jouw volgende vakantie naar toe? Zelf gaan we al jaren naar Italië en dat bevalt meer dan goed. Ondertussen begin je het land na een aantal jaar natuurlijk goed kennen en kan je al een aardig woordje Italiaans. Tja een aardig woordje, je weet hoe de rekening moet vragen, hoi moet zeggen en afscheid doet nemen. Maar he, wie weet in de toekomst komen er hele zinnen bij en kan ik een klein gesprekje voeren. Dat scheelt natuurlijk ook al. Maar wanneer je op vakantie gaat ben je er natuurlijk vooral om te genieten en tot rust te komen.

Genoeg campings in Italië om uit te kiezen

Zelf staan we het liefst op een camping, want dat is gewoon lekker een met de natuur en daar houden wij wel van. En het voordeel, de kinderen leren heel gemakkelijk vrienden maken. En natuurlijk gaan genoeg gezinnen jaren achter elkaar naar dezelfde camping, en kunnen de kinderen elkaar dan weer zien. Dat scheelt ook weer en hebben ze altijd wel iemand om mee te spelen of mee te gaan zwemmen. Je hebt natuurlijk veel verschillende campings in Italië, waaronder park Albatros Italië. Heerlijk om er tussen uit te zijn en te genieten van de vakantie.

Niet alleen voor de leuke plekken naar Italië

Buiten dat Italië natuurlijk heel veel leuke plekken heeft om te ontdekken, kan je in Italië natuurlijk ook heerlijk eten en drinken. Voor iedereen wel wat wils, want ja iedereen lust wel een lekkere pasta of pizza natuurlijk. En voor de ouders, als ze ergens goede wijn hebben, dan is het wel hier. Een lekkere Montepulciano onder het genot van een lekkere pasta, nou beter kan het bijna niet worden.

Waar ga jij altijd op vakantie?

Je hebt natuurlijk super veel mogelijkheden om op vakantie te gaan en heb je zoveel keus dat soms kiezen te moeilijk is. Door de vele vakanties zie je de bestemming niet meer, ja die moest even gemaakt worden. Maar waar ga jij altijd op vakantie? Gaat jouw voorkeur ook uit naar een camping in Italië of kies jij liever een andere bestemming?

Geef een reactie