Duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Schoonmaakproducten zijn niet altijd even goed voor het milieu. Tegenwoordig vinden veel mensen het prettig om duurzaam en milieuvriendelijk bezig te zijn. Dit geldt niet alleen voor de energie die we gebruiken en het vervoer waarmee we ons verplaatsen, maar ook voor het schoonmaken. Wanneer jij graag op een duurzame en milieuvriendelijke manier schoon wil maken, kun je eens op zoek gaan naar HG eco-producten. HG heeft namelijk naast de schoonmaakmiddelen die zij al op de markt hebben, nu ook ecologische schoonmaakmiddelen op de markt gebracht. De ecologische schoonmaakmiddelen van HG bieden effectieve reiniging voor de vier belangrijkste ruimtes in huis. Hierbij kun je denken aan de keuken, de badkamer, de woonkamer en de wasruimte. De HG eco-producten zijn gemaakt van grondstoffen die minder belastend zijn voor het milieu. Deze producten hebben hetzelfde schoonmaakeffect als dat je van de andere producten van HG gewend bent.

Schoonmaakeffect

Wanneer je aan de slag gaat met schoonmaken, wil je natuurlijk wel dat je eer van je werk hebt. Nou, dat heb je door de schoonmaakmiddelen van HG te gebruiken. Deze producten doen namelijk wat ze beloven. HG biedt jou als consument de keuze om gebruik te maken van de oude vertrouwde schoonmaakmiddelen, of om over te stappen op de ecologische schoonmaakmiddelen. HG heeft namelijk maar liefst 12 nieuwe, duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die je kunt gebruiken voor allerlei schoonmaakklusjes in huis. Deze schoonmaakmiddelen zijn onder andere vrij van chloor. Je kunt dus in je gewone outfit je badkamer schoonmaken zonder dat je bang hoeft te zijn voor van die vervelende chloorvlekken op je kleding. Dat is namelijk iets wat bij iedereen wel bekend voorkomt. Door de ecologische schoonmaakmiddelen van HG te gebruiken is dit verleden tijd. Je kleding blijft als nieuw en je badkamer blinkt weer als een spiegel. Naast schoonmaakmiddelen voor je badkamer, heeft HG natuurlijk ook allerlei ecologische schoonmaakmiddelen die je voor het schoonmaken van andere toepassingen kunt gebruiken. Denk aan je koffiemachine ontkalken of middelen om je wasgoed nu eens écht goed schoon te krijgen.

Schoonmaken van allerlei toepassingen

Wanneer je een beetje huisvrouw of huisman bent, houdt je jezelf vaak meerdere uren per week bezig met schoonmaken, of misschien besteed je dit wel uit aan een schoonmaker. Zo moet je keuken regelmatig schoongemaakt worden, je kookplaat en je oven moeten gereinigd worden, je ramen wassen, etc. Voor al deze schoonmaaktoepassingen is het mogelijk om ecologische schoonmaakmiddelen te gebruiken. Wanneer jij graag wat milieubewuster te werk wil gaan, en allerlei vlekken in je kleding wil voorkomen tijdens het schoonmaken, is het aan te raden om de ecologische schoonmaakproducten van HG eens uit te proberen. Ondanks dat er in deze schoonmaakmiddelen minder schadelijke stoffen voor het milieu zitten, krijg jij met behulp van deze schoonmaakmiddelen alles in je huis brandschoon. En dat HG goed bezig is met duurzaamheid bewijst de verpakking, ook deze is milieuvriendelijker doordat hij gemaakt is van 100% recyclebare materialen.

HG ECO producten

Het gebruik van de HG producten is mij ontzettend bevallen. Zonder moeite kon ik het kalk uit de wasbak en andere delen van de badkamer wegkrijgen. Ik volgde de uitleg op de verpakking en liet het middel even inwerken. Daarna kon ik het zo wegvegen. De spiegel in de badkamer kon ook een flinke schoonmaakbeurt gebruiken door opspattend water. Met de HG ECO glasreiniger kreeg ik de spiegel weer blinkend als ooit te voren. Ik raad de HG ECO producten zeker aan!

Waar kun je deze HG producten kopen?

Je koopt de HG eco-producten in de Jumbo of, als je in België woont, bij Delhaize. Deze supermarkten zijn altijd wel te vinden en doordat je lang met deze schoonmaakmiddelen doet, hoef je ze maar af en toe te kopen. Zet ze dus ook op jouw boodschappenlijstje om de volgende stap te zetten in jouw ecologische voetafdruk te verkleinen en je huis spik en span te krijgen!